Op zoek naar een nieuwe vloer op kantoor? Ga voor tapijttegels!

tapijttegel kantoor

Gaat u met uw bedrijf verhuizen of bent u uw huidige kantoor opnieuw in aan het richten? Dan moet er natuurlijk ook een vloer gekozen worden. Dit kan erg lastig zijn, omdat er natuurlijk met veel rekening gehouden moet worden bij het uitzoeken van een vloer voor in een bedrijfspand. Om u een handje te helpen zetten wij vandaag de voordelen op een rij va het hebben van tapijttegels op kantoor.

Uw eigen design op de vloer

Ten eerste kunt u met tapijttegels qua design alle kanten op. Doordat het tapijt uit allemaal losse tegels bestaat, kunt u namelijk verschillende tegels combineren tot uw eigen kleuren stijl of patroon. Op die manier kunt u er bijvoorbeeld aan denken om de kleuren van uw logo te gebruiken van de vloer en deze in een bepaald patroon te laten leggen, of u kunt uw logo ontwerpen op de vloer met behulp van verschillende tapijttegels. Zeker wanneer u een wachtruimte voor bijvoorbeeld klanten heeft is dit een goede aanwinst.

Gemakkelijk schoon te maken

Daarnaast zijn tapijttegels enorm makkelijk schoon te houden. Wanneer u iedere dag met tientallen of misschien wel honderden mensen op kantoor rondloopt, komen er geheid vlekken op de vloer. Denk alleen al aan de bekertjes koffie die over de vloer heen zullen vallen. Het voordeel van tapijttegels – zeker tegenover standaard tapijt – is dat deze enorm makkelijk schoon te maken zijn. Doordat de vloer uit losse tegels bestaat, kunt u gewoon de tegels met de vlekken tussen de vloer uithalen en schoonmaken, en deze vervolgens weer terugleggen. Zo hoeft niet de hele vloer gereinigd te worden.

Slijtvastheid van tapijttegels

Als laatste zijn tapijttegels erg slijtvast, en gaan dus enorm lang mee. Zeker op kantoor, waar iedere dag veel gelopen en vooral met bureaustoelen gereden wordt, is dit natuurlijk enorm belangrijk. Tapijttegels gaan heel lang mee, en mochten de tegels op bepaalde, veel gebruikte plekken op een gegeven moment toch slijten, dan kunt u gewoon de desbetreffende tegels vervangen, zonder dat heel de vloer opnieuw vervangen moet worden.

Op zoek naar goedkope tapijttegels? Kijk dan op https://vanheugtentapijttegels.nl/.