Schramm bedden, dit zijn de voordelen

Voor het ontstaan van het merk Schramm moeten we reeds een behoorlijk eind terug in de tijd. Dit merk zag dan ook het levenslicht in het jaar 1923. In eerste instantie werd het bedrijf in het leven geroepen als een stoffeerderij en zadelmakerij. Door de jaren heen is het merk Schramm er echter in geslaagd om zich verder te ontwikkelen tot een absolute specialist in het samenstellen van een kwalitatief, individueel bedsysteem, namelijk de boxspring! Elke dag opnieuw gaat het team van deskundige stoffeerders en meubelmakers en naaisters aan de slag om de best mogelijke boxsprings op de markt te maken. Dit zorgt ervoor dat de Schramm bedden hun gelijke op de markt eigenlijk tot tegenwoordig niet kennen.

Het belangrijkste voordeel van Schramm bedden

Er zijn tal van verschillende uitstekende redenen aan te halen waarom mensen ervoor kiezen om gebruik te maken van Schramm bedden. Allereerst is het bijvoorbeeld zo dat je bij de keuze voor Schramm bedden altijd bent verzekerd van kwalitatieve bedden waarbij er sprake is van een uitstekende wisselwerking tussen een flexibele matras enerzijds en een stabiele boxspring anderzijds. Deze optimale combinatie slaagt er in de praktijk in om een totale ontspanning en herstel voor lichaam en geest te realiseren. De Schramm matras die volledig op jouw lichaam is afgestemd reageert bijzonder nauwgezet op de individuele slaapgewoonten waar je als mens over kan beschikken. Bovendien past het matras zich ook nog eens optimaal aan, aan jouw lichaamsvormen. Hierdoor wordt het hoogst mogelijke niveau op vlak van comfort en geborgenheid gerealiseerd.

Bij beddenwinkel Bröring vertellen ze je alles over de bedden van Schramm!

Een bijzonder stabiele boxspring

Wanneer jij er uiteindelijk ook voor zal kiezen om één van de beschikbare Schramm bedden op de markt te kopen zal je daarbij kunnen vaststellen dat elke beweging gelijkmatig wordt afgeveerd. Dit zorgt ervoor dat er altijd sprake is van een comfortabele ondersteuning en aldus ook een geweldige nachtrust. Het Schramm slaapsysteem kan bovendien in de praktijk ook nog eens geheel vrijstaand worden geplaatst. Uiteraard kan er ook de keuze worden gemaakt om ze te combineren met één van de twee beschikbare beddenlijnen van het merk Schramm. Op dit vlak maken we een onderscheid tussen enerzijds het merk Basis en anderzijds het merk Gala. Bovendien is het bij Schramm bedden eveneens mogelijk om het slaapsysteem te combineren in een bestaande bedombouw.

Schramm bedden bieden je over de hele lijn een optimale kwaliteit

Bij het kopen van een nieuw bed zal je kunnen vaststellen dat niet alleen het matras belangrijk is, maar ook hetgeen waar het matras op ligt. Het is net de stabiele en krachtig regerende Schramm boxspring die ervoor zorgt dat het matras van Schramm optimaal tot haar recht komt. De Schramm bedden zorgen voor het volledig adapteren van de bewegingsenergie en dat over het volledige oppervlak. Bij andere bedden gebeurt dit slechts op bepaalde, specifieke punten. Op dit vlak weten de Schramm bedden zich dus met andere woorden eveneens op optimale wijze te onderscheiden van de concurrentie. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, Schramm bedden bieden hun gebruikers over de hele lijn precies die mate aan comfort waar ze naar op zoek zijn.