Seniorenhulp heeft ons goed geholpen

Seniorenhulp

Dankzij Seniorenhulp hebben wij de woning van onze vader kunnen ontruimen. Nadat onze vader kwam te overlijden stond zijn woning leeg. Echter wisten wij natuurlijk wel dat het huis op een gegeven moment leeg moest. Alleen was ik hier veel te emotioneel voor om het te realiseren. Zodoende heb ik samen met mijn partner er specifiek voor gekozen om hier een bedrijf voor in te schakelen. Er moet toch wel iemand zijn die dit zonder problemen kan realiseren.

Seniorenhulp

Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik verbaasd met de hoeveelheid bedrijven die deze dienst aanbieden. Toch heb ik ervoor gekozen om op de website van Seniorenhulp verder te lezen. De service die zij verlenen is precies waar ik naar op zoek was. Bovendien komen zij graag bij je thuis om de woning te bekijken welke ontruimd moet worden.

Seniorenhulp heeft ons goed op weg geholpen

Aangezien de huur van het huis al was opgezegd zat er aardig wat druk achter om het te ontruimen. Zo heb ik Seniorenhulp langs laten komen zodat zij het huis konden bekijken. Hier hebben zij vervolgens een offerte opgemaakt zodat wij de precieze kosten wisten. Ook werd er in de offerte extra opgenomen dat zij de meubels ook tijdelijk moeten opslaan. Zo kan ik in een latere periode de meubels uitzoeken met wat ik wil houden en wat niet. Dankzij deze geweldige service hebben wij akkoord gegeven op de offerte. Het geeft ons in ieder geval rust dat het huis leeg geruimd wordt en wij hier niet actief bij hoeven te zijn.