Spiegel op maat bestellen

Heb je een nieuwe spiegel nodig voor in de badkamer, gang of slaapkamer? Dan wil je natuurlijk wel dat deze perfect past in je interieur. Geen enkel huis is hetzelfde en daarom kan het lastig zijn om een spiegel te vinden in het juiste formaat. Een oplossing kan zijn om een spiegel op maat te bestellen. Benieuwd waar dit kan? In deze blog vertellen we je waar je kunt slagen.

Waar een spiegel op maat bestellen?

Als je graag een spiegel op maat wilt bestellen dan raden we je aan om dit te doen bij GlasGigant. Bij deze partij kun je diverse spiegels bestellen in verschillende maten. Daarbij heb je verschillende mogelijkheden. Kies je voor verzilverd blank, rosé, grijs of goud glas? Alles is mogelijk. Let erop dat de spiegel onbewerkt bij je worden geleverd. Eventueel kun je de randen van het glas laten bewerken. Tijdens het driestappen bestelproces kun je dit aangeven. In welke vorm wens je de spiegel? Wil je een vierkante, rechthoekige of een ronde spiegel op maat? Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag.

Voordelen

Het grote voordeel van GlasGigant is dat ze altijd scherpe prijzen hanteren. Dit komt door de groothandelprijzen die ze kunnen bieden. Nog een voordeel is dat zelf kunt kiezen op welke afleverdatum je de spiegel op maat wenst te ontvangen. Daarbij hoef je geen extra kosten te betalen met betrekking tot verzending: de spiegel wordt helemaal gratis geleverd. Heb je nog vragen of heb je advies op maat nodig bij een glasplaat op maat kopen? Dan staan de specialisten van GlasGigant ook graag voor je klaar.