Storage container, eenvoudige opslag voor al uw spullen

Demontabele container

Opzoek naar een container voor uw spullen tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of verbouwing? Heeft u veel spullen die u nergens meer kwijt kan? Dan is de storage container de ideale container voor u. Maar waar kunt u dan precies zo’n storage container kopen? Om te beginnen, het best kan u uw storage container inkopen bij zelfbouwcontainer. Maar waarom daar? Dat zal verder ter sprake komen in deze blog.

Storage container kopen bij zelfbouwcontainer, maar waarom?

Uw storage container kopen doet u bij zelfbouwcontainer. Maar waarom? De reden daarvoor is dat de storage container van de laagste prijsgarantie is voorzien maar wel over een zeer hoge kwaliteit beschikt. Zo is de storage container voorzien van 2 jaar anti-roest garantie en bij de mogelijkheid in kleur is deze zelfs 5 jaar. In kleur hoor ik u al denken. Jazeker in kleur, de storage materiaalcontainer van zelfbouwcontainer zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren. Dus naast een hoge kwaliteit storage container heeft u dan ook een hele stijlvolle container. Dit maakt het dat u de storage container vrijwel overal kwijt kan zonder dat de container heel erg buiten de boot valt. Ideaal voor als u de storage container kwijt wilt in uw tuin. Verder is er de mogelijkheid de storage container op locatie te laten leveren. Zo heeft u zonder moeite uw storage container op de stoep. Verder is de storage container demontabel. Wat dat inhoudt wordt verder uitgelegd in de volgende alinea.

Container

Demontabele storage container, wat is dat?

Dat de storage container demontabel is bij zelfbouwcontainer houdt in dat deze makkelijk op te zetten en af te bouwen is. De storage container is demontabel en wordt in 6 losse panelen geleverd. Deze panelen zijn makkelijk i elkaar te zetten met een paar schroeven en bouten. Dit klusje kan binnen 10 minuten met 2 man geklaard zijn. Zelfbouwcontainer maakt de storage container demontabel om het zo gemakkelijk mogelijk te houden voor de klant. Doordat de storage container demontabel is, kan deze zelfs makkelijk geplaats worden op moeilijk te bereiken plekken. Door de 6 losse panelen die getild kunnen worden kan je dus zelfs tussen smalle ruimtes door met de storage container.

Waar is de storage container handig voor?

Zoals de naam eigenlijk al weggeeft is de storagecontainer handig voor opslag van al uw spullen. Denk hierbij aan een verhuizing of gewoon omdat u simpelweg te veel spullen heeft. Waar u voorheen misschien nog al uw spullen naar een externe opslag bracht maakt de storage container van zelfbouwcontainer het mogelijk deze opslag gewoon bij u voor de deur of in de tuin te plaatsen. Doordat de storage container licentievrij is kan u hem zonder zorgen op uw eigen grond plaatsen. Zo heeft u al uw spullen binnen handbereik. Daarnaast is de storage container voorzien van een dubbel slot en hoeft u niet bang te zijn voor diefstal.

De voordelen van een storage container

De storage containers van Zelfbouwcontainer bestaan uit 6 panelen. Dat hij uit 6 panelen bestaat neemt voordelen met zich mee. Een voorbeeld kan zijn bijvoorbeeld de transportkosten die verlaagd worden. De materiaalcontainers zijn allemaal demontabel. Dit houdt dus in dat ze makkelijk in en uit elkaar gezet kunnen worden. Daarom kunnen de 6 panelen makkelijk vervoerd worden op een aanhangwagen. Zo is er geen grote transportauto of vrachtwagen nodig om dit te vervoeren. Een ander voorbeeld van een voordeel kan zijn dat de container overal gemaakt kan worden. Dit kan ook op moeilijke plekken! De panelen worden een voor een naar de gekozen locatie gebracht en daar dan in elkaar gezet.

Containers zijn niet altijd groot!

Vaak wordt er gedacht dat zeecontainers heel groot zijn en niet van nut kunnen zijn. Dit klopt natuurkijk niet! Er zijn veel verschillende maten en kleuren. Als u een kleine storage container wilt kopen dat niet veel ruimte in beslag neemt, dan is dat zo geregeld! Er zijn ook kleuren beschikbaar! U kunt een kijkje nemen op de website. Als u een demontabele container 4×2 wilt of 2×2 dan kan dit ook natuurlijk. Doordat de containers allemaal demontabel zijn, zijn er veel opties beschikbaar. U kunt zelfs de container als tuinhuisje gebruiken! De containers beginnen van heel klein tot groot! Elke storage container gewicht verschilt natuurlijk door de grootte van de box.

Storage container huren.

Zelfbouwcontainer doet ook aan storage containers huren. Dit is misschien nog idealer wanneer u een verbouwing heeft. U kunt de storage container huren voor een bepaalde periode en dan wordt de container daarna weer opgehaald door zelfbouwcontainer. Zo heeft u tijdelijk extra opslagruimte en zit u daarna niet vast aan een container. Waar kunt u bijvoorbeeld allemaal een storage container huren? U kunt de storage container door heel Nederland huren. Op afspraak is het zelfs mogelijk de storage container in België te huren. Het maakt dus niet uit waar u woont u bent gewoon in staat uw storage container te huren.

Zelfbouw container

Interesse?

Heeft u interesse of nog vragen? Neem gerust contact op via 085-0685590 of via info@zelfbouwcontainer.nl. Eerst de container bekijken? Maak een telefonische afspraak en we staan u graag te woord op de Warmoeziersweg 20 te Bergschenhoek. Bestel nu of vraag uw offerte aan!