Tegels Utrecht

Als er een hele mooie tegelwinkel zit in Friesland of Groningen, maar je woont in Utrecht, dan is dat geen enkel probleem! Tegels Utrecht kunnen namelijk ook gewoon besteld worden, of je gaat even naar de showroom toe. Als je besteld dan zijn de tegels aan je huis geleverd binnen enkele weken. Zo hoef je helemaal niet ver van huis voor de mooiste tegels. Tegels kunnen overal in je huis geplaatst worden, van de badkamer tot de hal en de slaapkamer. Er is een ruim assortiment, genoeg keuze in alle verschillende soorten en maten tegels. Voor iedereen is de perfecte tegel te vinden. Bestel je tegels Utrecht vandaag en ga over een aantal weken aan de slag met het plaatsen. Zo kun je in je nieuwe huis, of bij de verbouwing een mooie look gegeven aan je interieur.

Tegels in je huis

Je gaat verhuizen, de vloer opnieuw doen of gewoon het hele huis renoveren. In ieder geval heb je nieuwe tegels Utrecht nodig. Dit kan best leuk zijn om uit te zoeken. Tegels kunnen je interieur ineens een hele andere look geven. Overal in huis kunnen tegels geplaatst worden, in elke kamer zou het kunnen op de wand en/ of de vloer. Met een tegel kun je veel doen voor de gehele look van het interieur. Met een glanzende klassieke tegel breng je een rustige klassieke sfeer in het interieur en met een mat zwarte tegel juist een stoere look. Een gekleurde tegel brengt al meteen vrolijkheid en een witte of nude tegel meer rust. 

Verschillende soorten tegels

Tegels komen in allerlei soorten, kleuren, maten en materialen. Ze worden overal ter wereld gemaakt en ze zien er allemaal anders uit. Er is veel keuze wat betreft tegels Utrecht. Er zijn vloertegels en wandtegels, de naam zegt het al de ene gaat op de vloer en de andere op de wand. Keramische tegels zijn een van de meest populaire tegels op dit moment, ze hebben namelijk een aantal hele goede voordelen. Ze komen in allerlei verschillende looks en zijn makkelijk te onderhouden, slijtvast en gaan goed samen met vloerverwarming. Dan zijn er ook nog plavuizen, handvorm tegels, vintage tegels, landelijk tegels, design tegels en veel meer. Elke tegel heeft een andere uitstraling en past bij een andere stijl. Ga voor  inspiratie eens kijken op internet of in de showroom.

Tegels Utrecht bestellen

Wanneer er geen showroom of winkel bij je in de buurt is dan kun je natuurlijk gewoon tegels bestellen. Vaak kun je eerst ook wat proef tegels bestellen om te kijken welke het beste passen en/ of mooi zijn en dan bepalen welke het gaan worden. Tegels Utrecht bestellen is niet het moeilijkste, wat wel moeilijk is, is hoeveel tegels je nodig hebt. Meet de te betegelen oppervlakte op en reken zo’n 10% extra tegels, in verband met snijverlies en reserve. Bestel tegels Utrecht in de webshop en begin snel met het betegelen in je huis. Dit kun je ook laten doen door een professioneel team als je het zelf niet ziet zitten.