Tip voor mooie landelijke keukens

Roukens-en-van-gaalen-keukens-logo

De landelijke keukens van Roukens en Van Gaalen Keukens biedt je warmte en geborgenheid. Deze keukens combineren warme en de landelijke sfeer met modern gebruiksgemak. Bij Roukens en Van Gaalen Keukens vindt je zeker de landelijke keuken van uw dromen.

Wat zijn landelijke keukens?

Landelijke keukens zijn vaak van hout of er zijn houten elementen in verwerkt. Ook wordt er vaak een grote schouw boven het kookgedeelte geplaatst. De achterwand van een landelijke keuken wordt meestal betegeld of het werkblad wordt doorgetrokken. Ze gebruiken vaak marmeren tegels in verschillende kleuren, elke wandtegel is uniek bij Roukens en Van Gaalen landelijke keukens, wat een authentieke uitstraling geeft. Qua ontwerp worden er vooral natuurlijke tinten of natuurlijke materialen gebruikt in het keuken ontwerp. Dit geeft de landelijke keukens een warme, gezellige uitstraling. Er bestaan natuurlijk ook strakke landelijke keukens, bijvoorbeeld voor een nieuwbouwhuis. Ook werken ze met witte keuken panelen, zodat de keuken wat landelijk is, maar toch strak. Zoals je al weet geven ze ook keukenadvies en kleuradvies aan huis! Door te spelen met de details van de landelijke keukens is het mogelijk diverse stijlen te creëren. Door bijvoorbeeld veel details te gebruiken krijg je echt een klassieke keuken met een landelijke uitstraling. Door het gebruik van details te minimaliseren krijgt de keuken snel de uitstraling van een moderne landelijke keuken.

Neem contact op!

Twijfel je nog over wat je precies wilt?  Neem dan gerust contact op met het bedrijf door ze te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. En dan nemen ze zo snel mogelijk contact met je op.