Tuinhuizen

Lugarde tuinhuizen

Tuinhuizen zijn er in diverse soorten en maten, maar de mooiste zijn te vinden bij Lugarde. Hier is het mogelijk om online, een prachtig model te vinden. Je kan door gebruik te maken van het filter de maten, maar ook het model selecteren. Omdat wij al een tijd op zoek waren naar een leuk model, voor in onze tuin, zijn wij op deze site terecht gekomen.

Online kan je al diverse mooie modellen bekijken. Het is ook mogelijk om een catalogus aan te vragen, waar al deze mooie huizen te bewonderen zijn.

Lugarde tuinhuizen

Enorme keuze aan tuinhuizen

Nadat wij hadden besloten om onze tuin aan te pakken, zijn wij op zoek gegaan naar de mogelijkheden. Een leuke loungeset hadden wij al op het oog en deze meteen besteld. Maar alleen een tuinset was niet echt comfortabel, want in de avond gingen wij al snel naar binnen omdat het fris werd. Hierdoor kwamen wij op het idee om een tuin huisje te gaan kopen. Een model waar je de spullen in op kan bergen en waar je gezellig onder kan zitten.

Inmiddels is onze tuin een plaatje geworden en hebben wij via Lugarde een zeer mooi exemplaar gevonden en gekocht. Het huisje staat geweldig en wij maken hier elke dag wel gebruik van.

Ben jij ook op zoek naar een leuk huisje voor in de tuin, bekijk dan deze website. Je kan zelf een model samenstellen en hiermee een uniek exemplaar creëren.