Uitgebreid assortiment wonen en tuin

Het voordeel van een woonshop die online is in plaats van fysiek, is dat je niet uit bed of van je bank af hoeft om te kunnen shoppen. Deze specifieke woonshop heeft nog meer voordelen. Je kunt hier namelijk allerlei dingen vinden, voor zowel in huis als in de tuin of op je balkon. Denk bijvoorbeeld aan tuinverlichting, vliegengordijnen, palletkussens, tafelzeilen en tafelkleden, maar ook aan accessoires voor in je woon-, slaap- en badkamer. Daarnaast vind je bij de woonshop ook lampen. Zo ben je op één woonshop website klaar voor je interieur. Zonder dat je veel geld kwijt bent.

Producten op maat morgen in huis

Deze online woonshop kan veel van haar producten ook op maat voor je leveren. Zo kun je bijvoorbeeld je vliegengordijn of raamfolie op maat bestellen. Net als standaardformaat producten, worden deze bestellingen vaak de volgende dag al geleverd. Zolang je maar voor vier uur bestelt. Alle bestellingen vanaf vijftig euro worden daarnaast gratis verzonden. Producten op maat bestellen hoeft niet duur te zijn. Zo laat je tafelkleden op maat maken voor nog geen tien euro per meter, en tafelzeilen voor nog geen negen euro per meter.

Een greep uit de collectie

Tafelzeilen zijn gemaakt van pvc en te vinden bij de woonshop in de varianten kant, soft en gewoon pvc. Ook is er doorzichtig tafelzeil bij de woonshop. Tafelkleden kunnen in bijna alle kleuren gevonden worden en tevens is er de mogelijkheid voor een rond tafelkleed. Voor in de tuin heeft de webshop een breed aanbod, van tuinkussens tot kippenhokken en van konijnenhokken tot barbecues en bloempotten. Wat je ook zoekt, op deze site kun je het vinden.