Versieren en voorkoming van inkijk: raamfolie doet het allemaal

Raamfolie bestellen bij Kei-gaaf.nl

Wanneer je op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om je huis van wat meer kleur en sfeer te voorzien dan is raamfolie zonder twijfel een van de beste manieren om aan deze wens tegemoet te komen. Raamfolie neemt namelijk vaak een behoorlijk oppervlak in beslag en tegenwoordig kun je er nog alle kanten mee op ook. Want wist je dat het bij sommige aanbieders van raamfolie mogelijk is zelf afbeeldingen te uploaden om op de folie te laten afdrukken? Probeer bijvoorbeeld maar eens raamfolie te bestellen bij Kei-gaaf.nl, dan merk je al snel hoe schier oneindig de mogelijkheden wat dit betreft zijn. Grofweg heeft raamfolie overigens twee hoofdfuncties, namelijk decoreren en het zorgen voor privacy. Lees hieronder waar in huis raamfolie zo goed tot z’n recht komt.

Raamfolie bestellen bij Kei-gaaf.nl

Waar in huis is raamfolie in het bijzonder van toegevoegde waarde?

Op deze plekken met de volgende redenen is raamfolie in huis van toegevoegde waarde: 

  • In de badkamer, vooral aan de douchecabine. Dit om privacy te geven aan de doucher.
  • Aan de (onderkant van de) buitenramen van de woning. Dit zorgt voor minder inkijk van buitenaf.
  • Aan de ramen in de kamers van kinderen. Kinderen hebben namelijk geregeld nieuwe en andere interesses dan voorheen. Met raamfolie die je snel aanbrengt en weer weghaalt kom je hier mooi (en goedkoop) aan tegemoet.
  • Aan het raam naast de voordeur. Hier zou je bijvoorbeeld je huisnummer en de namen van de bewoners van je huis op laten afdrukken.