Villa in Spanje kopen

puurspain logo

villaHet is altijd al een droom van mij geweest om een villa in Spanje te kopen. De laatste tijd heb ik het helemaal gehad in Nederland en daarom ben ik bewust op zoek geweest naar een villa in Spanje. Voor mij was de winter die wij hadden de doorslaggevende factor om daadwerkelijk op zoek te gaan naar een villa in een warm land. Door mijn gezondheid heeft het weer veel invloed op mijn lichaam en daarom kan ik het beste in een land gaan wonen waar het niet zo koud wordt.

Nieuwbouw

Mijn laatste vakantie in Spanje bevestigde mijn idee om in Spanje te gaan wonen. Het land vind ik geweldig en ik beheers de taal redelijk goed. Vanuit Nederland was ik op zoek naar een villa in Spanje. Al snel kwam ik in contact met een makelaar van Puurspanje. De website zag er geweldig uit en het aanbod was niet heel erg groot maar wel goed.

villa2Een villa laten bouwen leek mij het beste idee. In Spanje liggen de huizenprijzen veel lager dan in Nederland. Voor het bedrag dat ik in mijn hoofd had kon ik in Nederland alleen een gezinswoning kopen. Voor hetzelfde geld kon ik een Spanje een villa laten bouwen.

Samen met de makelaar heb ik een mooi huis gevonden dat ik wil hebben. Gelukkig heb ik samen met de makelaar een geschikt stuk grond gevonden waardoor ik de bouw al snel kon laten starten

Binnenkort wordt het huis opgeleverd en ik kan niet meer wachten om te verhuizen!