Volieregaas van Kleinveeservice

Kleinveeservice

Mijn vader had besloten om zijn tuin helemaal te gaan veranderen. Hij bestelde bij Kleinveeservice volieregaas voor een groot vogelhok. Mijn vader is echt gek op tuinieren, zeker nu de zomer weer begonnen is. Afgelopen zomer heeft hij een hele grote vijver laten aanleggen met daarin prachtige vissen. Dit jaar heeft hij weer een nieuw project bedacht, namelijk een voliere bouwen. Hij heeft altijd al van vogels gehouden. Mijn vader vroeg mij om hulp, want hij wou de kooi zelf ontwerpen. Hij hield namelijk echt niet om standaard dingen in zijn tuin te plaatste, alles moet op zijn manier. Heel wat ontwerpen en schetsen verder was mijn vader eindelijk tevreden. Samen gingen we het internet afzoeken opzoek naar het beste gaas voor zijn zelfontworpen voliere.

KleinveeserviceEen eigen ontwerp

Na lang zoeken kwamen we het bedrijf kleineveeservice tegen op het internet. Mijn vader vindt het fijn om eerst contact met het bedrijf op te nemen voordat hij een bestelling plaatst. Hij spraak een aardige medewerker die hem advies kon geven over het gaas. Elk gaas heeft een andere draaddikte, maaswijdte en afwerking. Na een lang gesprek had mijn vader uiteindelijk een keuze kunnen maken. Twee werkdagen later lag het pakker al op zijn stoep. Hij vroeg mij om te helpen met het bouwen van de voliere, natuurlijk zei ik ja. Na wat dagen hard te hebben gewerkt mocht het resultaat er zeker wezen. Mijn vader was heel blij met zijn nieuwe mooie vogelkooi. Hij bezocht een paar dagen later een vogelbeurs.

Kleinveeservice