Voor jong en oud

Trampolines

Of je 8 of 80 bent het is altijd leuk om lekker te springen, oma of opa met de kleinkinderen vermaken zich prima. Met de verschillende trampolines die er zijn, kun je dit ook waarmaken. In de webshop van 12sprongtrampolines.nl zijn er modellen en soorten die door jong en oud te gebruiken zijn. Of je nu de voorkeur hebt voor een trampoline met veren of met elastiek, boven de grond of prachtig weggewerkt in het gras van je tuin want ook deze exemplaren zijn te koop. 

Trampolines

Vast of model om op te ruimen

Gebruik je een trampoline vaak en moet je deze iedere dag naar de tuin tillen, is het misschien verstandig om een model te nemen die je vast neer kunt zetten. Hierbij heb je de keus uit trampolines die je in kunt bouwen, of een model die je indien nodig wel eenvoudig op kunt ruimen. Voordeel van een model wat in de grond zit is, dat je altijd direct kunt springen. Vaak worden deze modellen in de grond gegraven, zodat het doek tijdens het springen onder de grond komt.

Test welk soort je wilt

Natuurlijk hoef je niet perse via de webshop je keuze te maken, wil je eerst voelen wat je koopt dan is dit ook mogelijk. In de showroom staan maarliefst 25 modellen opgesteld die je kunt uitproberen, zo weet je zeker dat je de goede keuze maakt. Wil je er zeker van zijn dat de trampoline goed wordt gemonteerd en geplaatst kan dit ook worden verzorgd, evenals het ingraven ervan.