Vrouwelijke rondingen mogen er meer dan ooit zijn!

De reclame is een inkijkje in de realiteit zoals het voor velen zou moeten zijn. Door de hoeveelheid aan beeldmateriaal in ons dagelijks leven en de manier waarop de boodschap gebracht wordt, is er een ongeremd verlangen om slank te zijn, witte tanden en een mooie auto te hebben. Dit beeld, dit verlangen kan heel lastig zijn. Hoe kun je je mooie rondingen accepteren als je eigenlijk net zo slank wilt zijn als de vrouw op de reclameposter op het bord aan de straat waar je woont? Gelukkig is er steeds meer aandacht voor dit negatieve zelfbeeld en wordt het omarmen van elke lichaamsvorm toegejuicht. Steeds meer merken vragen modellen met grotere maten en gevarieerde lichaamstypen waardoor die acceptatie bevorderd wordt. Vooral in de mode is er een hoop aan het veranderen rondom dit thema.

Plus size kleding

Want hoe kun je het beste winkelen als je maat niet een standaard maat is in de winkels in de kledingstraat? En welke soorten kleding passen het beste bij je lichaamsvorm? Het kan best lastig zijn om hier je weg in te vinden als je niet weet waar of hoe je het beste moet zoeken. Plus size kleding is er vaak bij specifieke winkels maar je moet geluk hebben, wil je echt pareltjes treffen omdat veel van deze winkels minder gericht zijn op de trends. Internet is een hele fijne en toegankelijke manier om naar de meest passende kleding te zoeken. Veel online tweedehands platforms bieden een groot scala van kleding aan, van vintage tot nieuwe kleding in verschillende maten waar vaak wel iets leuks tussen zit!

Hip & trendy

Het kan zijn dat je een prachtige jurk hebt gevonden die net niet goed aansluit of een broek die je toch niet dicht krijgt. Bij www.meyer-mode.nl/korsetten zijn er hele modieuze korsetten te koop. Een korset kun je ook zien als een aanvulling op je kledingkast, in plaats van een middel om je lichaamsvorm te verhullen. Men mag best zien dat je een prachtig korset aan hebt, bovendien accentueert het de vrouwelijke vormen die je hebt, enorm. Je kunt kiezen uit verschillende categorieën, de meer corrigerende korsetten, of korsetten met meer versiering. Deze kun je heel goed onder elk kledingstuk aan doen zonder dat het opvalt, of als je een korset kiest met wat meer versiering, kun je het zelfs laten zien!