Waar staat EIKENvakman.nl voor?

EIKENvakman: de Nr. 1 webshop voor eiken (tafel)bladen en verouderde balken voor binnen! Wij vertellen u graag iets meer over ons. Onderstaand vindt u een aantal van onze kernwaarden, dan weet u waar u vanuit kunt gaan. Wilt u meer weten, neem dan direct een kijkje op onze website!

TOPKWALITEIT

Topkwaliteit producten van topkwaliteit materialen. Wij garanderen kwalitatief hoogwaardige producten en daarbij uiteraard ook een zorgvuldige bewerking. Het verlijmen van uw eiken (tafel)blad doen wij met zorg en op een kwalitatief hoogwaardige wijze. Het verouderen van uw eiken balken doen wij ook in eigen beheer met de hand. Wenst u een product te ontvangen dat ook echt ‘af’ is, bijvoorbeeld voorgeboord en inclusief behandeling met olie of 2-componenten lak, dan is dat bij de meeste producten ook mogelijk! Dit alles zodat u meteen aan de slag kunt gaan met een product dat ook echt ‘af’ is.

MAATWERK

De meeste producten van eikenhout binnen onze online collectie betreffen ‘MAATWERK’. Alle eiken bladen, tafelbladen en panelen worden in de door u gewenste maatvoering op maat vervaardigd. In de meeste gevallen kunt u de afmetingen tot op de millimeter bepalen! En wat dacht u van het voorboren van uw eiken wandplank, het (op)borstelen van uw eiken paneel, of het mooi (af)lakken van uw nieuwe eiken tafelblad? Daarnaast wordt ook het ‘verouderen’ van eiken balken in eigen beheer uitgevoerd. Wij dragen altijd zorg voor een correcte en nauwkeurige afwerking. Wij staan voor kwalitatieve producten, maar zeker ook ouderwets vakmanschap, waarbij uw eikenhout product met zorg & liefde voor het vak gemaakt wordt!

Neem gerust een kijkje op onze website, wij heten u graag welkom. Heeft u vragen of wilt u meer weten, bel of mail ons even. Wij zijn u graag van dienst, ook met een gericht advies!