Wat u moet weten over dubbelstaafmat hekwerken

Wilt u een nieuwe schutting in uw huis plaatsen? Een van de soorten afrastering die u kunt kiezen is een dubbelstaafmat hekwerk. Dit type schutting is geschikt voor elk type huis. U kunt deze omheining voor uw tuin bouwen. Daarnaast is hij ook geschikt voor plaatsing in een bedrijfsruimte. Als u  dubbelstaafmat hekwerken wilt aanschaffen, kunt u terecht op https://www.mthekwerken.nl/. Deze schutting leverancier biedt dubbelstaafmatten in verschillende hoogtes en diktes. Zo kunt u de meest geschikte omheining voor uw huis kiezen. MT Fencing levert hoogwaardige afrasteringen tegen een eerlijke prijs.

Wat is een dubbelstaafmat hekwerk?

Een dubbelstaafmat hekwerk is een type hekwerk met 3 stalen spijlen. Het heeft twee horizontale stalen staven en een verticale stalen staaf. Dit hekwerk is verzinkt. Bovendien is het ook bedekt met een poedercoating om het te beschermen tegen weersveranderingen. Dit type omheining heeft geen speciaal onderhoud nodig omdat het duurzaam en weerbestendig is. Bovendien kan dit hek niet roesten. Deze omheining kan dus langer mee. Ongetwijfeld geven veel mensen er de voorkeur aan om dubbelstaafmatten voor hun omheining te gebruiken.

Wat zijn de soorten dubbelstaafmatten?

MT Fencing biedt een dubbelstaafmat in verschillende maten en soorten. Over het algemeen zijn er twee soorten dubbelstaafmat. Het eerste type is 6/5/6. Trouwens, het tweede type is 8/6/8. Het type 6/5/6 houdt in dat het hekwerk bestaat uit 2 horizontale draden in de afmeting 6 mm en 1 verticale draad in de afmeting 5 mm. Trouwens, type 8/6/8 betekent dat het 2 horizontale draden in 8 mm en 1 verticale draad in 6 mm heeft. Daarnaast zijn er verschillende hoogtes leverbaar. U kunt 60 cm, 80 cm, 100 cm, 120 cm, 140 cm, 163 cm, 183 cm, 203 cm en 243 cm selecteren.