Welke vloeren zijn in trek?

Vloer

Een vloer koop je niet elk jaar. Het doel van een vloer is om de kamer de juiste uitstraling te geven. Wil je dat de kamer een landelijk karakter krijgt? Het is dan bijvoorbeeld een goed plan om te kiezen voor een houten vloer. Wil je gaan voor een industriële look? Dan kun je het beste een betonvloer laten storten. Gaan jij en je eventuele partner een nieuwe vloer in je huis plaatsen omdat je stijl van je woonkamer wilt aanpassen? Dan is het slim om even goed te gaan zitten, een bak koffie erbij te pakken en dit artikel grondig te bestuderen. Op zoek naar een PVC vloer? Bezoek de website van PVC Vloerenhandel.

Visgraat vloer

Vissers in Urk en omstreken zweren bij deze vloer. De vloer sluit perfect aan op het door hun zo geliefde exportproduct van Urk: Vis. Met een visgraat kun je heel veel kanten op. Je kunt er een landelijk karakter mee na streven. Een visgraat vloer is sfeervol. Dat staat voorop. Daarnaast kun je met een visgraat vloer een luxe en moderne uitstraling aan je woonkamer geven. Een visgraat vloer neemt natuurlijk driehoekige vormen aan, het past dus heel goed bij andere vormen in je kamer. Kunstobjecten komen ook heel goed uit de verf bij een visgraatvloer.

Betonlook vloer

Heb je een bedrijfspand die je moet aankleden? Maar moet je ook nog eens een nieuwe vloer kiezen voor het bedrijfspand. Afhankelijk van de stijl van je bedrijf kun je natuurlijk kiezen voor diverse vloeren. Een betonlook vloer is wel de meest voorkomende vloer in bedrijfspanden. Een betonlook vloer geef een industriële en hypermoderne uitstraling. Als je de vloer combineert met warme kleuren en meubels, zorg je al snel voor gezelligheid. Het is dus een goed idee om te gaan voor een betonlook vloer in een bedrijfspand, maar je kunt ook in huis kiezen voor een betonlook vloer. Als je houdt van grijs en contrasten dan is deze vloer een goede keus voor jou.

Patroonvloer

Waar je vroeger vooral drukke muren zag met veel printen en muurkleden, zien we tegenwoordig dat muren met minder poespas behangen of beschilderd worden. Een patroonvloer is heel hip en vooral vet als het van natuurhout gemaakt is.