Ervaar de voordelen van een Cortenstaal barbecue

Cortenstaal barbecue

Wie houdt er nu niet van barbecueën? Vaak eet je tijdens de barbecue net wat andere dingen dan gewoonlijk. Je bereidt een lekker stuk vlees of vis op de grill en haalt allerlei lekkere dingetjes in huis. Voor een barbecue nodig je naast het gezin vaak vrienden, familie of kennissen uit. Al met al is barbecueën een activiteit waar vrijwel iedereen van houdt. Voor de liefhebbers is het natuurlijk essentieel om hier de perfecte barbecue voor in huis te hebben: de Cortenstaal barbecue.

Cortenstaal barbecue

Multifunctionele BBQ

Als je gaat voor een Cortenstaal barbecue, heb je een grillplaat, barbecue buitenkeuken en vuurschaal in één. Onder de ovale grillplaat kun je zowel met hout als met kolen verwarmen. De temperatuur hiervan kan oplopen tot wel driehonderd graden, waardoor je ook in de winter genoeg warmte zal ontvangen om het niet koud te krijgen tijdens het barbecueën. Aan de randen van de grillplaat is de temperatuur lager, waardoor dit gebied perfect is om vlees of vis op te bereiden.

Wat ook mogelijk is met deze BBQ, is wokken. Je kunt de middelste cirkel van de grillplaat verwijderen. Op de plek van deze cirkel kun je vervolgens de wokpan plaatsen om het eten te bereiden. Je kunt tegelijkertijd met het wokken nog gebruik maken van de grillplaat om ondertussen andere onderdelen van de maaltijd te bereiden.