Hoe vindt u een goed verhuisbedrijf?

Een nieuw huis kopen is een hele aangelegenheid. Als dat achter de rug is, wacht de volgende uitdaging: de verhuizing. U kunt natuurlijk alles zelf inpakken, versjouwen, vervoeren en weer uitpakken. Maar waarom kiest u niet voor het gemak van een verhuisbedrijf? Een goed verhuisbedrijf vinden is dan de volgende stap.

Bepaal wat het verhuisbedrijf voor u doet

De ene verhuizing is de andere niet. Daarom lopen de diensten van verhuisbedrijven uiteen. Vraag uzelf eerst af wat uw wensen zijn als het om de verhuizing gaat. Wilt u alles ingepakt hebben of doet u dit liever zelf? Moet het verhuisbedrijf verhuisdozen leveren? Dienen meubels en kasten uit elkaar worden gehaald op het oude adres en weer in elkaar gezet te worden op het nieuwe? Of hoeft het verhuisbedrijf alleen maar voor het transport te zorgen? Er zijn verhuisbedrijven die opslagruimte verhuren en uw oude woning bezemschoon opleveren. Ook dat is een hele zorg minder, want als u eenmaal in uw nieuwe woning aan het uitpakken bent, is de oude woning soms snel vergeten.

Experts in verhuizen

Verhuizen is een vak. U doet het misschien een paar keer in uw leven, een verhuizer doet het iedere dag. Professionele verhuizers zijn experts in het inpakken en het inladen van hun vrachtwagen. Doordat zij de beschikbare ruimte optimaal benutten, nemen zij meer mee dan u voor mogelijk had gehouden.

Een verhuisbedrijf is betaalbaar!

U denkt misschien dat u goedkoper uit bent door een grote bestelbus te huren en een paar keer op en neer te rijden. Afgezien van de reistijd, kunnen ook de kosten aardig oplopen. Zeker als u achteraf een prijs per kilometer of benzinekosten moet afrekenen. Een goed verhuisbedrijf zoals Verhuisbedrijf Noord rijdt met grote vrachtwagens die per lading veel meer kunnen meenemen dan welke bestelbus ook. U betaalt nooit te veel voor een goede verhuizer, omdat elke verhuisofferte op basis van uw specifieke wensen op maat wordt gemaakt.