Genieten in België

vakantiepark België

Een vakantiepark België kan de ideale vakantie zijn wanneer je niet van ver reizen houdt, binnen een aantal uren ben je in België en kan je beginnen met vakantie vieren. Gelukkig zijn er in iedere regio van het land vakantieparken, of je dus van de kust houdt of de Ardennen maakt niet heel veel uit. Ben je een liefhebber van bossen, dan zijn de Ardennen perfect om naartoe te gaan, houd je van strand en zee en wil je lekker in de duinen wandelen of fietsen dan is aan de kust een vakantiepark perfect voor je. België is een veelzijdig land, voor iedereen geschikt om vakantie te vieren. 

vakantiepark België

Buiten genieten van activiteiten

Ben je een echt buitenmens en wil je genieten van de buitenlucht en er leuke dingen doen, dan kun je in Luik een geweldige vakantiewoning huren. Dit vakantiepark België heeft leuke vakwerkhuisjes waar je in kunt verblijven, het park is niet zo groot en heeft een gezellige sfeer. Omdat het park wat hoger ligt, heb je een schitterend uitzicht over het landschap. Opvallend volgens veel mensen zijn de vriendelijke medewerkers en de faciliteiten op het park. Een rit te paard, een balletje slaan op de golfbaan het kan allemaal op dit prachtige park.

Perfect voor kinderen 

Net over de grens ligt een prachtig vakantiepark waar het voor kinderen goed vakantie vieren is, het vakantiepark België is opvallend vanwege de voorzieningen om lekker te zwemmen in het subtropisch zwemparadijs. Maar ook de vele spel en sportvoorzieningen kunnen de kinderen zich uitstekend mee vermaken, of ga lekker met de kinderen naar de kinderboerderij om met de dieren te knuffelen. Om goed te eten hoef je ook het park niet af, in de snackbar of het grill restaurant kun je heerlijk eten. Wil je toch even van het park af, dan is er in de omgeving genoeg mooie natuur om in te wandelen.