Heerlijke drankjes hier te vinden

gordons gin

De lekkerste drankjes zijn hier online te vinden bij Drankdozijn.nl. Neem nu bijvoorbeeld de Gordons gin. Een heerlijk drankje die je zo puur kunt drinken, maar ook gemixt met een ander drankje. Dit drankje is er in diverse soorten te bestellen, van een heerlijke witte perziksmaak, tot een Sloe Gin. Al deze dranken zijn hier online te bestellen, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Maar ook zijn er steeds leuke aanbiedingen die je zeker in de gaten moet houden. 

Wanneer je hier een bestelling maakt, zijn de verzendkosten geheel gratis, mits je meer dan 12 flessen besteld of de bestelling boven de €150,- uit komt. Mocht je een kleine bestelling plaatsen, ook dat is geen enkel probleem, echter worden er dan wel €5.95 in rekening gebracht.  Bestelling Ook kunnen mensen in Duitsland, België en Frankrijk hier een bestelling plaatsen. 

gordons gin

Maak een bijzondere mix

Op diverse manieren kan je heerlijk genieten van de Gordons gin. Niet voor niets is dit drankje een hit onder de gin drinkers. Deze is namelijk in diverse smaken en samenstellingen te vinden. De jeneverbes het ingrediënt die in alle soorten gin voorkomt. Deze wordt bijgestaan door verschillende kruiden en specerijen. Al met al een drankje die heerlijk is om te drinken, puur of gemixt. Drankkozijn.nl heeft een zeer groot assortiment aan diverse drankjes, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bekijk het assortiment en bestel de heerlijkste dranken hier online!