Investeer in bedrukte relatiegeschenken voor uw klantrelaties

Als u een bedrijf begint of uw bedrijf wil promoten, dan heeft u iets nodig waarbij klanten aan u zullen blijven denken. U kunt natuurlijk on- en offline advertenties plaatsen. Via deze methode zult u ook wel opvallen, maar een offline advertentie zien ze eenmalig en daarna wordt de krant of magazine waar u in staat in de papierbak gegooid. Een online advertentie zal vaker voorbij komen, maar zodra de potentiële klant naar onderen scrolt is de advertentie weer uit zicht, en bent u dus ook uit de gedachte van de klant. Daarnaast zijn de investeringskosten van on- en offline advertenties erg hoog. Nee, wilt u dat uw (potentiële) klant echt aan u blijft denken? Investeer dan in bedrukte relatiegeschenken.

Bedrukte relatiegeschenken


Bedrukte relatiegeschenken zijn fysieke artikelen. Uw klant kan er dus simpelweg niet omheen. Neem de meest oude en nog altijd zeer populaire relatiegeschenk, de pen. Hoewel we tegenwoordig heel veel met PC, laptop of tablet noteren, blijven we de pen nog altijd gebruiken. Een pen is namelijk altijd handig om iets snel mee te noteren. Laat daarom pennen bedrukken met uw logo en geef deze aan u klanten. Zo blijft u altijd top-of-mind als uw klant iets aan het noteren is.

Relatiegeschenken zijn altijd toe te passen bij bezigheden van uw klanten. Heeft u bijvoorbeeld sportieve klanten of wilt u uitstralen dat u aan de gezondheid van uw klanten denkt? Dan kunt u bijvoorbeeld bidons of drinkflessen laten bedrukken met uw logo. Elke keer als u klant aan het sporten is, zal u naam in beeld zijn.

Bevindt u klant zich veel op kantoor? Laat dan een relatiegeschenk bedrukken die van toepassing is op een werkplek. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukt notitieboekje of rekenmachine. Ook een bureaukalender of koffie- en theemok zijn items die vaak op een werkplek terug te vinden zijn. Al deze artikelen zijn te bedrukken met uw logo, waardoor u bij uw klant veel onder de aandacht komt.

Wist u daarnaast dat relatiegeschenken tussen de 3 en 5 jaar bewaard blijven? Een eenmalige investering waar u dus minimaal 3 jaar van blijft profiteren. Een betere investering is haast niet mogelijk.

Bestel uw bedrukte relatiegeschenken bij BudgetGift

U wilt top-of-mind blijven bij uw klanten? Bestel dan uw bedrukte relatiegeschenken bij BudgetGift. BudgetGift heeft een ruim assortiment aan hoogwaardige relatiegeschenken, vakbekwame medewerkers en zeer scherpe prijzen. U bent dus verzekerd van relatiegeschenken die jaren meegaan en waarbij uw klant aan u zal blijven denken. Dat is een investering die het waard is, toch?