Luxe uitstraling in de slaapkamer

satijn dekbedovertrek

Soms wil je wat meer in de slaapkamer dan een normaal materiaal voor je dekbedovertrek, heb je de slaapkamer ingericht met een mooi glanzend ledikant dan kan natuurlijk een luxe dekbedovertrek ook niet ontbreken. Met een satijn dekbedovertrek heb je precies die luxe die je in de slaapkamer uit wilt stralen. Niet alleen een mooi glanzend overtrek maar ook een zeer zachte stof om onder te liggen, in de zomer blijft je lichaam lekker koel door het materiaal.

In de winter lekker warm

satijn dekbedovertrek

Wat veel mensen niet weten is dat een satijn dekbedovertrek zowel in de zomer als de winter comfortabel is om onder te liggen. In de zomer blijft je koel, in de winter houd de stof de warmte vast waardoor je het niet koud krijgt. De zachte stof die geweven is voelt heel erg comfortabel aan als je in bed ligt. De eigenschappen komen erg overeen als die van katoen, satijn is alleen vele malen zachter en heeft een luxe uitstraling. Kies je voor mooie uitstraling dan kies je voor dit materiaal.

satijn dekbedovertrek

Verschillende materialen

Net als een satijn dekbedovertrek zijn er natuurlijk nog vele andere materialen waarvan een dekbedovertrek gemaakt kan zijn. Flanel heeft andere eigenschappen dan een katoenen dekbed, flanel is zacht en in de winter blijft je lichaam goed warm. Katoen is voor zowel zomer en winter, in de zomer blijf je koel en de winter warm. Zo heeft ieder dekbedovertrek andere eigenschappen. Kies in de webshop van smulderstextiel.nl wat voor jou comfortabel is om onder te liggen.