Plezier met onze palmbomen

Wat kun je toch genieten met palmbomen!

Wij hebben voor enkele weken terug onze woning gekocht. Hier zijn wij ook meteen mee aan de slag gegaan om hier een paleisje van te maken. Dit resulteert in het feit dat wij vorige week onze housewarming hebben kunnen geven! Een plezier van jewelste natuurlijk, wij hebben dan ook onwijs veel leuke cadeautjes gekregen.

Uitpakken!

Aangezien het feest in een mum van tijd was afgelopen, konden wij druk aan de slag om alle presentjes uit te pakken. De meest gekke cadeau’s hebben wij ontvangen, waaronder de palmboom! Nooit verwacht om dit te krijgen van een housewarming, dit is overigens een zeer leuk cadeautje om te krijgen zeg! Wij hebben hem dan ook meteen in de hoek van de woonkamer geplaatst en beloofd hier goed voor te gaan zorgen.

Doordat wij deze plant hadden gekregen, heeft het onze interesse gewekt. Zodoende zijn wij op het internet gaan zoeken naar meer planten voor in huis. Meer groen in huis is goed voor je lichaam en geest toch? Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen op de website van Mypalmshop.nl. Hier is het mogelijk om vanachter je eigen computer leuke planten te bestellen. Jouw bestelling wordt gewoon thuis bezorgd! Je raad natuurlijk al wel waar wij voor hebben gekozen.