TC WOW, world of women

TC WOW

TC WOW, world of women, is in het jaar 2010 ontworpen. Geert Steinmeijer van ten Cate mode, had toen een bh ontworpen die zowel aan de zijkant maar ook aan de onderkant een druk uitoefende aan de borsten. Hierdoor ontstond een mooi decolleté. Iets wat vrouwen nog vrouwelijker maakt. Door dit concept is dit merk ontstaan en verder in samenwerking met Daphne Deckers ontwikkeld. Deze, in eerste instantie lingerie lijn, werd in 2011 verder uitgebreid met een beachwear collectie.  Een erg mooie lijn, die tot op de dag van vandaag het nog steeds goed doet.

TC WOW

TC WOW, geweldige mode

Wanneer je op zoek bent naar een aparte bikini, dan is het zeker aan te raden om eens op deze webshop te kijken. Je ziet hier diverse mooie bovenstukjes van een bikini, die ja kan combineren, met leuke broekjes. Op deze manier kan jij jouw eigen lijn gaan combineren. Tevens kan je met de hulp van de L-Shape padding een mooiere uitstraling krijgen. Want deze zorgen ervoor dat jouw decolleté er nog mooier uit gaat zien.

Vanaf het moment dat ik op deze webshop ben terecht gekomen, heb ik al diverse bestellingen gedaan. Aan de hand van mooie foto’s kan je de mode die hier te koop is bewonderen. Allemaal mooie bikini’s en badpakken waaruit jij een keuze kan maken.