Vind kunststof kozijnen leveranciers in jouw buurt

Kunststof kozijnen zijn een mooie stap richting het verduurzamen van jouw woning. Het is namelijk een vrij duurzaam materiaal, ook al denken mensen vaak van niet. Kunststof kozijnen gaan namelijk erg lang mee en vereisen weinig onderhoud. Het is ook een licht materiaal, wat bijdraagt aan de vermindering van CO2-uitstoot. Een platform dat zekerheid biedt bij het aanschaffen van kunststof kozijnen is het VKG Keurmerk. Als je op zoek bent naar kunststof kozijnen leveranciers die bij dit keurmerk zijn aangesloten, kun je op hun website terecht.

kunststof kozijnen leveranciers

Waarom VKG Keurmerk?

Wanneer je een van de kunststof kozijnen leveranciers kiest die worden ondersteund door het VKG Keurmerk, heb je garantie op zes zekerheden. Elke leverancier wordt op deze zes zekerheden getoetst en onderzocht alvorens deze wordt voorzien van het keurmerk. Het eerste kenmerk is de zekerheid van kwaliteit. Dit houdt in dat de kozijnen een lange levensduur hebben. Verder is er nog de zekerheid van goede afspraken die wordt gegarandeerd door de VKG-leveringsvoorwaarden. Het derde kenmerk is de zekerheid van gediplomeerde monteurs. Daarnaast word je ook nog zekerheid geboden op het gebied van garantie, kwalitatieve oplevering en waarborgfonds.

Via de website van VKG kun je gemakkelijk filteren op jouw woonplaats of postcode om te achterhalen welke leveranciers er bij jou in de buurt zijn gevestigd.